واحد آموزش بهداشت وارتقا سلامت

amozesh.jpgآموزش بهداشت یکی از عوامل موثر جهت تغییر و اصلاح عادات و رفتارهای فردی و اجتماعی و به عبارت دیگر ارتقاء روش زندگی فردی در رابطه با سلامتی اوست . آموزش بهداشت در ساده ترین تعریف عبارت است از: ( آموزشی که منجر به ارتقاء رفتار بهداشتی فرد شود ) .

نکته مهم را در این تعریف تغییر رفتار تشکیل می دهد نه افزایش اطلاعات و آگاهی اگر چه آموزش بهداشت اکثرا با ارائه اطلاعات بهداشتی آغاز می شود اما موفقیت آموزش بهداشت زمانی است که بتواند رفتاری مناسب با سلامت فرد و جامعه را جایگزین رفتار غلط غیر بهداشتی نماید .

تماس با واحد:

person.jpgنام مسئول واحد: خانم زینب بوچالی

tamas.jpgشماره تماس: 34227747-028

دوران

لطفا صبر کنید ...

زینب بوچالی

کارشناس مسئول آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت

• تحصيلات : کارشناس بهداشت عمومی- کارشناس ارشد روانشناسی

زینب بوچالی

کارشناس مسئول آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت

• تلفن : 028-34227747

شرح وظایف

این گروه با هدف افزایش سواد سلامت مردم برای قادرسازی آن ها جهت بهبود و افزایش کنترل سلامت خود و جامعه برآن است تا ضمن هماهنگی با واحدهای درون وبرون بخشی مرتبط سلامت با راهبری مداخلات آموزش سلامت مبتنی بر برنامه پنجم توسعه کشور سبب ارتقای سطح آگاهی، اصلاح نگرش و توسعه رفتارهای سالم در جامعه باشد و در این راستا آشنایی کارکنان با مفاهیم کاربردی آموزش سلامت، به روز نمودن اطلاعات با دراختیار گذاشتن بانک های اطلاعاتی در زمینه مسائل بهداشتی و تامین منابع آموزشی و ایجاد شرایط لازم جهت انجام مشاوره و راهنمایی مراجعین با تاکید بر ترویج شیوه زندگی سالم را از وظایف اصلی خود می نماید.

نام خدمت:آموزش همگانی

اهداف برنامه

نام خدمت:هر خانه یک پایگاه سلامت

اهداف برنامه:

ارتقاي سواد سلامت از طريق توانمندسازي مردم، سازمانها وجوامع براي مراقبت از سلامت خود

پوشش برنامه ملي خودمراقبتي به ميزان 70 درصد جمعيت تحت پوشش تا پايان برنامه ششم

افزايش سواد سلامت مردم به ميزان 25 درصد سال پايه