• ساعت : ۲۳:۳۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۲/۰۳
  • کد خبر : ۲۱۴۹۵
برگزاری نشست آموزشی تدوین برنامه های اجرایی بسته سلامت كاركنان دولت در منطقه شال

در منطقه شال شهرستان بویین زهرا؛ نشست آموزشی تدوین برنامه های اجرایی بسته سلامت کارکنان دولت تشکیل شد در روز چهارشنبه سوم اسفند1401، نشست آموزشی تدوین برنامه های اجرایی بسته سلامت کارکنان دولت برای گروه هدف شامل رابطین سلامت ادارات، بانک ها و سازمان های دولتی توسط واحد بهداشت حرفه ای در محل سالن جلسات بخشداری منطقه شال تشکیل شد. در این نشست مهندس یدالله یوسفی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین زهرا و مهندس پریسا رحمانی و مهندس حجت الله مهرعلیان کارشناسان بهداشت حرفه ای مرکز خدمات جامع سلامت شهر شال ضمن بیان اهمیت اجرایی نمودن این بسته جهت سلامت کارکنان دولت، آموزش های لازم در خصوص برنامه های قابل اجرا را ارائه دادند. در بخش دیگری از این برنامه بهناز محمدی کارشناس مراقب سلامت مرکز فوق در خصوص اهمیت واکسیناسیون هپاتیت و کزاز مطالب مورد نیاز را برای حاضرین تشریح کرد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0