• ساعت : ۰۷:۵۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
  • کد خبر : ۲۱۴۱۳
در سال 1401 بیش از 16 میلیارد ریال توسط خیرین به حوزه سلامت شهرستان بویین زهرا كمك شده است

مسئول امورخیرین شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین زهرا:

در سال 1401 بیش از 16 میلیارد ریال توسط خیرین به حوزه سلامت شهرستان بویین زهرا کمک شده است

مهدی رحیم خانی مسئول امور عمومی و امورخیرین شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین زهرا اظهار داشت؛ برای توسعه زیرساخت های حوزه سلامت در بخش های مختلف شهرستان بویین زهرا نیازمند مساعدت و مشارکت بیشتر خیرین بزرگوار هستیم.

وی با اشاره به این مطلب که در سال جاری مبلغ 16 میلیارد و 250 میلیون ریال توسط خیرین به حوزه سلامت شهرستان برای خرید تجهیزات و احداث ساختمان ها کمک شده است گفت: عملیات احداث خانه بهداشت روستای آراسنج بالا از توابع بخش مرکزی یکی از پروژه هایی است که در روز جمعه 28 بهمن ماه سال جاری مصادف با فرارسیدن مبعث رسول اکرم(ص)، با جذب مبلغ 5 میلیارد ریال از سوی خیری نیکوکار آغاز شد.

ایشان در این باره افزود: با توجه به طرح گسترش و نیاز روستای آراسنج بالا به ارائه خدمات بهداشتی، این پروژه در زیربنایی به مساحت  105 متر مربع، در یک طبقه شامل فضا های اتاق بهورز و مامایی، معاینه، واکسیناسیون، درمان و آموزش، اتاق آموزش، آشپزخانه، هال انتظار و استراحتگاه بهورز و به صورت مشارکتی با دانشگاه علوم پزشکی قزوین ساخته خواهد شد که هم اکنون در مرحله اجرای فونداسیون می باشد.

رحیم خانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این مطلب که بیش از سه میلیارد ریال از ابتدای سال جاری جهت تهیه تجهیزات مورد نیاز مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش از طریق خیرین پرداخت شده است به یکی دیگر از طرح های عمرانی بهداشتی اشاره و گفت: در مرکز خدمات جامع سلامت شهر دانسفهان از توابع بخش رامند شهرستان بویین زهرا اتاق احیاء بیمار در این مرکز با مبلغی بالغ بر 8 میلیارد ریال ساخته و در ایام الله دهه مبارکه فجر امسال به بهره برداری رسید.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0